Rüyada un tartmak

Rüyada un tartmak hayatının çok daha kolay hale geleceğine, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine yorulur.

Rüyada un tartmak gördüyseniz:

  • Dostlar tarafından sevildiğinizi hissetmek onların yanında enerji tutumunuzla yeni projeler üretmek size çok büyük keyif verecek.

Rüyada un tartmak hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına işarettir.

Rüyada şeker tartmak ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, hikmet sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada bal tartmak kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına tabir olunur.

Rüyada sebze tartmak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada pirinç tartmak kalbindeki allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada patates tartmak iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada zeytin tartmak sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kilosunu tartmak kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments