Rüyada toprakta boğulmak

Rüyada toprakta boğulmak bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine, allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kısmetlerinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada toprakta boğulmak gördüyseniz:

  • Üzülmeyin, mutlaka bir ortak yol bulunabilir.

Rüyada toprakta boğulmak alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin suda boğulmak tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına işaret eder.

Rüyada köpekle boğuştuğunu görmek meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına tabir olunur.

Rüyada boğularak öldürüldüğünü görmek borçlarını bitireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi bokunu görmek kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşek boku görmek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bokun bulaştığını görmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada kedinin suda boğulduğunu görmek üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, maddi çıkmazların biteceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments