Rüyada kedinin suda boğulduğunu görmek

Rüyada kedinin suda boğulduğunu görmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, kasasının daha çok para dolacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına, gönlünü allah sevgisi ile dolduracağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kedinin suda boğulduğunu gördüyseniz:

  • Karşıt cinsten birisi sizi atlatabilir veya aldatabilir.

Rüyada suda boğulmuş kedi görmek eski bir davanın tekrar açılacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına delalet eder.

Rüyada kedinin suda boğulduğunu görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına inanılır.

Rüyada bulanık suda boğulmak bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine yorulur.

Rüyada derin suda boğulmak maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada suda boğulup ölmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada birisi tarafından suda boğulmak hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine işaret eder.

Rüyada suda boğulmadan kurtulmak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşını suda boğulduğunu görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments