Rüyada birinin suda boğulmak

Rüyada birinin suda boğulmak çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına rivayet eder.

Rüyada birinin suda boğulmak gördüyseniz:

  • Taşınma ya da yaşadığınız yerde değişiklik söz konusu olabilir.

Rüyada suda boğulmaktan kurtarmak heyecan ve hareketlilik geleceğine, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından suda boğulmak kazancını bu kişiden elde edeceğine, tüm hayatının durma noktasına geleceğine inanılır.

Rüyada duru suda boğulmak çok büyük bir endişeye kapılacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına alamet eder.

Rüyada arabayla suda boğulmak ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına yorulur.

Rüyada çocuğunu suda boğulurken görmek hayallerine kavuşacağına, insanların kendisine her zaman destek olacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin suda boğulduğunu görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine delalettir.

Rüyada birinin suda boğulmak zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada suda boğulanı görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments