Rüyada toprağı kazıp altın bulmak

Rüyada toprağı kazıp altın bulmak her zaman kötülük için çalışacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, dertlerin biteceğine, karanlık zamanların aydınlanacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, mutluluğa ve neşeye delalet eder.

Rüyada toprağı kazıp altın bulmak gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalar yapmaya eğilimlisiniz.

Rüyada toprağı kazıp altın bulmak zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine tabir olunur.

Rüyada toprak kazıp altın bulmak elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına inanılır.

Rüyada toprak kazıp para bulmak çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına yorulur.

Rüyada toprağı kazıp altın çıkarmak biraz dinleneceğine, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada kazı yapıp altın bulmak hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, sorunlarının biteceğine tabir olunur.

Rüyada toprağı kazıp taş çıkarmak her istediğini alabileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeri kazıp para bulmak çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, deşarj olacağına tabir olunur.

Rüyada kuyu kazıp su bulmak hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Emrah

Hocam rüyamda büyü ile uğraşıp köydeki evimizde dedemin mezarının altında gömülü bi arabanın içinden altın buluyorduk ve bunu ailecek yapıyorduk nasıl bi şekilde yorumlanır teşekkürler