Rüyada yeri kazıp para bulmak

Rüyada yeri kazıp para bulmak arkasının daha sağlam hale geleceğine, huzura ve sıhhate kavuşacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, maddi olanaklarının artacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına işaret eder.

Rüyada yeri kazıp para bulmak gördüyseniz:

  • Hayatı istediğiniz gibi yaşamayı seçecek, özgürleşmek isteyeceksiniz.

Rüyada yeri kazıp para bulmak çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına yorulur.

Rüyada toprak kazıp para bulmak muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına tabir olunur.

Rüyada kazı yapıp altın bulmak geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada toprak kazıp altın bulmak yeni bir sosyal çevreye girileceğine, zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada toprağı kazıp altın bulmak ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyu kazıp su bulmak iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına delalet eder.

Rüyada kazı kazandan para kazanmak kıtlığın meydana geleceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına yorulur.

Rüyada kazı kazandan para çıktığını görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments