Rüyada kuyu kazıp su bulmak

Rüyada kuyu kazıp su bulmak çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada kuyu kazıp su bulmak gördüyseniz:

  • Herşeyin arzuladığınız gibi olması için biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Rüyada kuyu kazıp su bulmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada kuyu kazıp su çıkarmak sermayenin harcandığına değeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada toprağı kazıp altın bulmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine yorulur.

Rüyada kazı yapıp altın bulmak daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada toprak kazıp altın bulmak sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada toprak kazıp para bulmak sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeri kazıp para bulmak kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada su kuyusu bulmak övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments