Rüyada toprak arazi görmek

Rüyada toprak arazi görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, önemli bir makama terfi alacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, durgunlaşacağına inanılır.

Rüyada toprak arazi gördüyseniz:

  • Zor bir karar almanız gerekebilir.

Rüyada toprak arazi görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, malından ve parasından kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarla arazi görmek ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına rivayet eder.

Rüyada arazide dolaşmak önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Rüyada boş arazide mezar görmek büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arazi sulamak sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürülmüş arazi görmek onları kendi gözünden bile sakınacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına inanılır.

Rüyada yeşil arazi görmek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arazi satın almak elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments