Rüyada toprağa tutunmak

Rüyada toprağa tutunmak etrafındaki insanlara allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, kazançlı adımlar atılacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, büyük başarıya ulaşılacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada toprağa tutunmak gördüyseniz:

  • Değer verdiğiniz bir kişiyle ilgili yapacağınız bir yanlış size bazı bedeller ödetebilir.

Rüyada toprağa tutunmak aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına yorulur.

Rüyada aya tutunmak işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine rivayet eder.

Rüyada demirden tutunmak dargınların ve kırgınların barışacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına delalet eder.

Rüyada uçurumdan tutunmak uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçuruma tutunmak sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine delalettir.

Rüyada bir yere tutunmak kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahtaya tutunmak sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, stresli ve zor günlerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada dala tutunmak kurtuluş yollarına ulaşacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments