Rüyada top sahası görmek

Rüyada top sahası görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, kişinin yasa düşeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada top sahası gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, sosyal ilişkileriniz sırasında tanışacağınız bir erkekle hoş bir macera başlatabilirsiniz.

Rüyada top sahası görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada sahada top oynamak yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada halı sahada top oynamak sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına işarettir.

Rüyada basketbol sahası görmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, parasal sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada saha görmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil saha görmek bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine delalet eder.

Rüyada futbol sahası görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çim saha görmek beklentilerine ulaşacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments