Rüyada çim saha görmek

Rüyada çim saha görmek inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, işleri yoluna sokacağına işarettir.

Rüyada çim saha gördüyseniz:

  • Bazı konuların somut, dokunulabilir ya da materyalize olmaması, hiç varolmadığı ya da imkansız olduğu anlamına gelmiyor.

Rüyada yeşil çim saha görmek huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çim saha görmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine işarettir.

Rüyada voleybol sahası görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada saha görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada top sahası görmek kurulu düzeninin olacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada tenis sahası görmek çalıştığına değeceğine, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına işaret eder.

Rüyada futbol sahasında koşmak kendisini çok yıpratacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada halı saha maçı yapmak aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, ticarete atılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments