Rüyada sahada top oynamak

Rüyada sahada top oynamak iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine delalet eder.

Rüyada sahada top oynamak gördüyseniz:

  • Süregelen bir ilişkiniz varsa onu evlilik aşamasına getirmeniz olasıdır.

Rüyada halı sahada top oynamak bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, amacına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada sahada top oynamak yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada top sahası görmek işlerin hafifleyeceğine, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada voleybol sahası görmek insanların gözünde olduğu kadar allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çim saha görmek yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil çim saha görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada halı saha görmek bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine tabir olunur.

Rüyada futbol sahası görmek daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments