Rüyada saha görmek

Rüyada saha görmek büyük hatalar yapacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada saha gördüyseniz:

  • Yaşlı kimselerden büyük iyilikler görebilirsiniz.

Rüyada voleybol sahası görmek kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine işaret eder.

Rüyada saha görmek içinin hafifleyeceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada boş futbol sahası görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, yüksek makamlara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil halı saha görmek ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada sahada top oynamak kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil sahada maç yapmak her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine yorulur.

Rüyada halı sahada top oynamak iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, yepyeni biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada halı saha görmek anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments