Rüyada yeşil saha görmek

Rüyada yeşil saha görmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, takdir toplayacağına yorulur.

Rüyada yeşil saha gördüyseniz:

  • Toplumsal itibar çabası içersinde olabilirsiniz.

Rüyada yeşil futbol sahası görmek sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil saha görmek azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına yorulur.

Rüyada yeşil çim saha görmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil halı saha görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, ettikleri duanın kabul olacağına işarettir.

Rüyada yeşil sahada maç yapmak neşesinin yerine geleceğine, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine işaret eder.

Rüyada çim saha görmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada halı saha görmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, adaletin geleceğine inanılır.

Rüyada halı sahada top oynamak daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments