Rüyada basketbol sahası görmek

Rüyada basketbol sahası görmek bir akrabadan hata görüleceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, güzel günlerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada basketbol sahası gördüyseniz:

  • Bazı konularda önünüze geçebilmek veya amaçlarınıza ulaşmanızı engellemek imkansız gibi görünüyor.

Rüyada basketbol sahası görmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine yorulur.

Rüyada basketbol maçına gitmek aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, refah düzeyinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada basketbol oynadığını görmek onun istediği yoldan gideceğine, kendisini yıpratacağına işarettir.

Rüyada basketbolcu görmek bazen de rahat geçeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına tabir olunur.

Rüyada basketbol oynandığını görmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada basketbol potası görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada basketbol maçı görmek ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada basketbolcu olmak verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments