Rüyada futbol sahası görmek

Rüyada futbol sahası görmek dinini yaşayacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, eskileri yâd edeceğine, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, resmi bir göreve getirileceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada futbol sahası gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri kendi kendinize büyütüyorsunuz.

Rüyada futbol sahası görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine rivayet eder.

Rüyada boş futbol sahası görmek aile içinde de bereketin artacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine inanılır.

Rüyada yeşil futbol sahası görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine işarettir.

Rüyada futbol sahasında koşmak hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada yeşil halı saha görmek çaresiz ve çözümsüz kalacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada halı saha görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına rivayet eder.

Rüyada basketbol sahası görmek inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil çim saha görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments