Rüyada tohumun filizlendiğini görmek

Rüyada tohumun filizlendiğini görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, sorunların hallolacağına, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına delalet eder.

Rüyada tohumun filizlendiğini gördüyseniz:

  • Her zaman yüzünü gösteren bir konu tekrarlanabilir.

Rüyada filizlenmiş tohum görmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tohumun filizlendiğini görmek maddi olarak zor bir döneme girileceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine delalet eder.

Rüyada filizlenmiş patates görmek her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada filizlenen bitki görmek insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, düşüncelerini net olarak açamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada filizlenmiş nohut görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada filizlenmiş asma görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağacın filizlendiğini görmek rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine yorulur.

Rüyada yeşil filiz görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments