Rüyada yeşil filiz görmek

Rüyada yeşil filiz görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine işarettir.

Rüyada yeşil filiz gördüyseniz:

  • Hayal dünyanızdan çıkıyorsunuz.

Rüyada yeşil filiz görmek kazancının ve rahatlığının daim olacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bitkinin filizlendiğini görmek kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine alamet eder.

Rüyada filizlendiğini görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına işarettir.

Rüyada tohumun filizlendiğini görmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine rivayet eder.

Rüyada filizlenmiş patates görmek doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, sağlığının bozulmayacağına tabir olunur.

Rüyada filiz görmek kazancının katbekat artacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada filizlenmiş asma görmek başarılı adımlar atacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine inanılır.

Rüyada filizlenmiş soğan görmek bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments