Rüyada filizlenmiş patates görmek

Rüyada filizlenmiş patates görmek o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, kazancının her geçen gün artacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, maddi gücünün katlanacağına, üzgün ve hasta olacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada filizlenmiş patates gördüyseniz:

  • Çok ya da ağır sorular sormaktan kaçınmayın.

Rüyada filizlenmiş patates görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada filizlenmiş asma görmek hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada filizlenmiş fasülye görmek eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine inanılır.

Rüyada filizlenmiş buğday görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada filizlenmiş ağaç görmek sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada filizlendiğini görmek rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına işaret eder.

Rüyada filizlenmiş tohum görmek hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, kalp kırmaya tabir olunur.

Rüyada filizlenmiş nohut görmek huzurunun kaçacağına, endişelerini silip atacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments