Rüyada filizlenmiş tohum görmek

Rüyada filizlenmiş tohum görmek ününü ülke dışına taşıyacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına yorulur.

Rüyada filizlenmiş tohum gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza ulaşmak ya da belli isteklerinizi gerçekleştirmek için farklı yaklaşımları dikkate almanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada filizlenmiş tohum görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada tohumun filizlendiğini görmek uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada filiz ekmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada soğanın filizlendiğini görmek bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada yeşil filiz görmek yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada filizlenen çiçek görmek gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine inanılır.

Rüyada filizlenmiş nohut görmek yeni malların alınacağına, hayırlı kararlar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada filizlenmiş buğday görmek karamsarlığa düşeceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments