Rüyada filizlenmiş nohut görmek

Rüyada filizlenmiş nohut görmek ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine rivayet eder.

Rüyada filizlenmiş nohut gördüyseniz:

  • Maddi konularda hareketlilik yaşanabilir.

Rüyada filizlenmiş nohut görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada filiz ekmek dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada filizlenmiş buğday görmek hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına inanılır.

Rüyada yeşil filiz görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, heveslerin söneceğine delalettir.

Rüyada ağacın filizlendiğini görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına alamet eder.

Rüyada filizlenmiş fasülye görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına yorulur.

Rüyada bitkinin filizlendiğini görmek amacına ulaşmayı başaracağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada filiz görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments