Rüyada filizlenmiş asma görmek

Rüyada filizlenmiş asma görmek kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına işaret eder.

Rüyada filizlenmiş asma gördüyseniz:

  • İçlerinde bulunan boşluklar veya eksikler ileride sorun yaratabilir.

Rüyada filizlenmiş asma görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada filiz ekmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada filizlenmiş patates görmek daima ona hürmet göstereceğine, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine delalet eder.

Rüyada yeni filizlenmiş çiçek görmek kazançta zarar edeceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine delalettir.

Rüyada filiz görmek dertlerin uzaklaştırılacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına delalet eder.

Rüyada ağacın filizlendiğini görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına delalet eder.

Rüyada filizlenmiş fasülye görmek kudretinin yerine geleceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine yorulur.

Rüyada filizlenmiş çiçek görmek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments