Rüyada babasını kefenli görmek

Rüyada babasını kefenli görmek yaşanan sorunların sona ereceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada babasını kefenli gördüyseniz:

  • Memnun olmanız, aynı zamanda da değerlendirmeniz gereken avantajlı bir konumdasınız.

Rüyada babayı kefenli görmek borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına işarettir.

Rüyada ölmüş babasını kefenle görmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına işarettir.

Rüyada babasını kefenli görmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babayı kefenli görmek başına türlü işler geleceğine, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada ölmüş babayı kefenle görmek kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna yorulur.

Rüyada mezarda kefen görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına delalet eder.

Rüyada ölüyü kefenlerken görmek sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş insanı kefenli görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Erkan

Babam bembeyaz kefenini içindeydi sadece yüzü görünüyor ve yaşıyordu uyuyordu