Rüyada ölüyü kefenlerken görmek

Rüyada ölüyü kefenlerken görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine delalettir.

Rüyada ölüyü kefenlerken gördüyseniz:

  • Duygusal konuların üzerine gitmemeniz durumunda olaylar büyüyebilir.

Rüyada kefenli ölüler görmek zor bir duruma düşüleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyü kefende görmek kazancının daha da artacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz kefenli ölüler görmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü kefenlendiğini görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına yorulur.

Rüyada ölüyü kefenli görmek takdir toplayacağına, çok uğraş vereceğine inanılır.

Rüyada ölünün kefenlendiğini görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü kefenlenirken görmek yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü kefenle görmek önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, galibiyet kazanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments