Rüyada tırnak uzatmak

Rüyada tırnak uzatmak ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada tırnak uzatmak gördüyseniz:

  • Çok büyük bir olay kapınızda bekliyor.

Rüyada tırnak uzatmak verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, umutlarının biteceğine inanılır.

Rüyada harama el uzatmak yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin el uzattığını görmek işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere tabir olunur.

Rüyada elini uzatmak rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işlerin büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuvalete saç uzatmak işinde de hep başarılı olacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek uzvu yalamak darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine inanılır.

Rüyada tenasül uzvunun uzadığını görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğine el uzatmak çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments