Rüyada sevdiğine el uzatmak

Rüyada sevdiğine el uzatmak kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların allah katında kabul edileceğine, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğine el uzatmak gördüyseniz:

  • Mevcut planlarınız istediğiniz sonuçları vermiyorsa, biraz sakinleşip olayları yeniden değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada sevdiğine el uzatmak hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada birinin el uzattığını görmek yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, çok daha büyük adımların atılacağına yorulur.

Rüyada uzanan el görmek esenlik, huzur ve saadet bulacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada el uzatıldığını görmek rahat bir hayata sahip olacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada elini uzatmak bazı pişmanlıklar yaşayacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliye el uzatmak ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine delalet eder.

Rüyada el uzatmak işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada harama el uzatmak sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments