Rüyada timsahı karada görmek

Rüyada timsahı karada görmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, işini layığı ile yerine getireceğine delalettir.

Rüyada timsahı karada gördüyseniz:

  • Olayları çözümlenmeleri için kendi hallerine bırakıyorsunuz.

Rüyada karada timsah görmek elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada timsahı karada görmek muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada karada canlı balık görmek işinden ve parasından olacağına, ticaretinin hızlanacağına yorulur.

Rüyada karada sandal görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karada yürüyen balık görmek gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada karada yüzmek böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, işlerin yavaşlayacağına delalet eder.

Rüyada gemiyi karada yürütmek maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada gemiyi karadan yürütmek canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments