Rüyada timsahın birini ısırdığını görmek

Rüyada timsahın birini ısırdığını görmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, güzel haberler alacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, gelirinin azalacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada timsahın birini ısırdığını gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız yaklaşımlar duygusal değil sadece kadınsanız duygusal, erkekseniz çıkar amaçlıdır.

Rüyada timsahın elini ısırdığını görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada timsahın birini ısırdığını görmek bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada timsaha yem vermek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada timsah ve balık görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine delalet eder.

Rüyada timsah tarafından ısırılmak insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizden timsah çıktığını görmek kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına delalet eder.

Rüyada evde timsah yavrusu görmek verimliliğinin artacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi timsah görmek elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments