Rüyada timsahla yüzmek

Rüyada timsahla yüzmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, esenliğe kavuşulacağına, kazancında artış olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada timsahla yüzmek gördüyseniz:

  • Bazı insanların işlerine karışmanız veya tavsiyelerde bulunmanız durumunda istediğiniz sonuçları alamayabilirsiniz.

Rüyada timsahla yüzmek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada timsahlarla yüzmek herşeyin fazlasına kavuşacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada timsahın yüzdüğünü görmek kudret ve hidayet sahibi olacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada timsah derisi yüzmek gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde timsah beslemek iş hayatında değişiklik yapacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına işarettir.

Rüyada timsah pişirmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına alamet eder.

Rüyada bir sürü timsah görmek bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada timsah yemek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments