Rüyada timsah ve balık görmek

Rüyada timsah ve balık görmek yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, ölümcül hastalıklara işaret, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına tabir olunur.

Rüyada timsah ve balık gördüyseniz:

  • Genelde aceleci olmamalısınız.

Rüyada timsah balığı görmek güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına delalet eder.

Rüyada balık ve timsah görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine inanılır.

Rüyada timsah ve balık görmek uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kısmetli bir işe atılmaya işaret etmektedir.

Rüyada timsah öldürdüğünü görmek çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, rahat edeceğine işarettir.

Rüyada timsah yavrusu öldürmek işlerinin düzeleceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına rivayet eder.

Rüyada timsah olmak doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına alamet eder.

Rüyada timsah dişi görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada timsah ayağı görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments