Rüyada denizden timsah çıktığını görmek

Rüyada denizden timsah çıktığını görmek solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, can sıkıntısının sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Rüyada denizden timsah çıktığını gördüyseniz:

  • Çok eski bir dosttan sevindirici bir haber alacaksın.

Rüyada denizden timsah çıktığını görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına inanılır.

Rüyada deniz ve timsah görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, etrafına güzel insanların dolacağına delalet eder.

Rüyada denizde yavru timsah görmek eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde timsahlar görmek hanesindeki rızkın da artacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada deniz içinde timsah görmek kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizin içinde timsah görmek iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada timsahı denizde görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada deniz timsah görmek çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments