Rüyada timsaha yem vermek

Rüyada timsaha yem vermek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine yorulur.

Rüyada timsaha yem vermek gördüyseniz:

  • Sizi yapmak istemediğiniz şeyler için iknaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada timsaha yem olmak dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına işarettir.

Rüyada timsaha yem vermek hep dinç ve genç kalacağına, dertlerin başlayacağına delalettir.

Rüyada hayvanlara yem vermek bir hastalıktan kurtulunacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedilere yem vermek kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine işaret eder.

Rüyada balıklara yem vermek hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada baykuşa yem vermek ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada balıklara yem verdiğini görmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuşa yem vermek insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments