Rüyada timsahlar görmek

Rüyada timsahlar görmek elinin bolluğa kavuşacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine alamet eder.

Rüyada timsahlar gördüyseniz:

  • Anlık bir hata ileride pişman olabileceğiniz adımlar atmanıza neden olabilir.

Rüyada timsahın uçtuğunu görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yürüyen timsah görmek mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada konuşan timsah görmek ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada timsah taşımak hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine rivayet eder.

Rüyada timsahla boğuşmak işlerin çığırından çıkacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yavru timsahlar görmek hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz timsah görmek kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada timsaha yem vermek kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments