Rüyada tığ battığını görmek

Rüyada tığ battığını görmek iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına delalettir.

Rüyada tığ battığını gördüyseniz:

  • Elinizden geldiğince büyük düşünmelisiniz.

Rüyada tığ battığını görmek hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tığı görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tığ bulmak başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine tabir olunur.

Rüyada tığ toplamak güzel davetler alacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına alamet eder.

Rüyada tığ almak rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına alamet eder.

Rüyada tığ işi yapmak işinde aranan biri haline geleceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada tığla dantel örmek bir araya geleceğine, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada tığ işi görmek dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Asu

Günaydın efendim ruyada annemin ayağına derin şekilde tığ girmiş,
bir uçtan girip diğer tarafından tığıyı çıkardım kanama yok.Hayırlara vesile olsun Yorumum açıklarsanız sevinirim.

Asu

Çok teşekkür ederim.