Rüyada tığ almak

Rüyada tığ almak hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına alamet eder.

Rüyada tığ almak gördüyseniz:

  • Hemen toparlanmaya bakın.

Rüyada tığla örgü örmek hayatı boyunca hep sevileceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine delalet eder.

Rüyada tığın kırıldığını görmek ele geçecek ve devamı olmayacak mala, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına yorulmaktadır.

Rüyada dantel tığı görmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, onu isyan noktasına getireceğine tabir olunur.

Rüyada tığ toplamak cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, maaşının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada tığ görmek hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine alamet eder.

Rüyada tığ işi yapmak el attığı her işten zararla çıkacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada tığ battığını görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık tığ görmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, kendini uzun uzun tenkit edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments