Rüyada tığ bulmak

Rüyada tığ bulmak herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, sorunlarının sona ereceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tığ bulmak gördüyseniz:

  • Aşırı konuşkan olmanız mümkündür.

Rüyada tığ bulmak refah içinde olacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada tığ işi görmek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada dantel tığı görmek dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tığı görmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tığ battığını görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine delalettir.

Rüyada tığ almak yeni kararlar alınacağına, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına işarettir.

Rüyada kırık tığ görmek başka kimselere de yardım edeceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine yorulur.

Rüyada tığ işi yapmak kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments