Rüyada tığ işi yapmak

Rüyada tığ işi yapmak refah içinde bir hayat yaşanacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, işlerinde kara geçeceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına rivayet eder.

Rüyada tığ işi yapmak gördüyseniz:

  • Belli konularda beklediğiniz bilgilere ulaşabilmek için harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada tığ işi yapmak beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada tığ işi görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada tığ bulmak kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada tığla örgü örmek dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada tığ görmek başka kimselere de yardım edeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına işaret eder.

Rüyada tığla dantel örmek neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tığı görmek işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına tabir olunur.

Rüyada kırık tığ görmek onlardan medet umacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments