Rüyada tığı görmek

Rüyada tığı görmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, zaman bulmakta zorlanacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına, hayatının güzelleşeceğine, rütbenin yükseleceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada tığı gördüyseniz:

  • Yapacağınız ilginç şeyler herkesi şaşırtabilir.

Rüyada tığı görmek kazancının çok düşeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tığ almak elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına yorulmaktadır.

Rüyada tığla örgü örmek aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına inanılır.

Rüyada tığ görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, çok güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada tığın kırıldığını görmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tığ işi görmek rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dantel tığı görmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına yorulur.

Rüyada tığla dantel örmek bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments