Rüyada ters akan nehir görmek

Rüyada ters akan nehir görmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, parasının her geçen gün artacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, nimet bolluğu yaşayacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada ters akan nehir gördüyseniz:

  • İletişim kopukluğu ilişkilere zarar veriyor.

Rüyada ters akan nehir görmek arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akan nehirden geçmek kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada akan bir nehir görmek işlerinin yarıda kalacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada bulanık akan nehir görmek ayağa kalkacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına alamet eder.

Rüyada tersine akan nehir görmek gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine delalet eder.

Rüyada hızlı akan nehir görmek mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, kişinin kafasının rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada akan nehirde yüzmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işaret eder.

Rüyada şiddetli akan nehir görmek yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments