Rüyada ters akan su görmek

Rüyada ters akan su görmek huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına delalet eder.

Rüyada ters akan su gördüyseniz:

  • Zamanınızı kendinize ayırın.

Rüyada tersten akan su görmek çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına işaret eder.

Rüyada ters akan su görmek mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine alamet eder.

Rüyada ters akan nehir görmek planlı ve programlı davranacağına, düşmanlarımızı alt etmeye delalet eder.

Rüyada ters akan ırmak kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, geniş bir rızka kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ters akan dere görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada derede akan su görmek hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, kişinin daha çok kazanacağına işaret eder.

Rüyada akan bir su görmek işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada hızlı akan su görmek makamını garantileyeceğine, terfi alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments