Rüyada çamurlu sudan geçmek

Rüyada çamurlu sudan geçmek kişinin afiyette olacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamurlu sudan geçmek gördüyseniz:

  • Biraz katı bir yapıdasınız.

Rüyada çamurlu sudan geçmek derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, yani babasına benzeyeceğine delalettir.

Rüyada arabayla sudan geçmek cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ata binip sudan geçmek mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine yorulur.

Rüyada akan sudan geçmek dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada trenle sudan geçmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine inanılır.

Rüyada sudan geçmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine alamet eder.

Rüyada sudan yürüyerek geçmek her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada berrak sudan geçmek rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments