Rüyada sudan yürüyerek geçmek

Rüyada sudan yürüyerek geçmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, çok başarılı olunacağına, islami olarak allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine işaret eder.

Rüyada sudan yürüyerek geçmek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızla ilgili bazı kararlar almak zorunda olmanız mümkündür.

Rüyada duru sudan geçmek ileride çok zengin biri olacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada temiz sudan karşıya geçmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına yorulur.

Rüyada durgun sudan geçmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya rivayet eder.

Rüyada kirli sudan geçmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına işarettir.

Rüyada akan sudan geçmek elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına tabir olunur.

Rüyada temiz sudan geçmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada soğuk sudan geçmek konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sudan karşıya geçmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments