Rüyada temiz sel görmek

Rüyada temiz sel görmek kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, iyi bir patron olacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada temiz sel gördüyseniz:

  • Tutarsız kişilerden nefret ediyorsunuz.

Rüyada temiz sel görmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, sorunların çabucak atlatılacağına işaret eder.

Rüyada temiz sel suyu görmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine işaret eder.

Rüyada bulanık sel görmek zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına delalet eder.

Rüyada selde çocuğunu kaybetmek sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, doğru karar veremeyeceğine inanılır.

Rüyada sel suyuna kapılmak aile hayatının bozulacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada selde sürüklenmek onuruna ve şerefine leke süreceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine delalettir.

Rüyada deniz sel görmek sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yolda sel görmek iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, onlara değer vereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments