Rüyada selde sürüklenmek

Rüyada selde sürüklenmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine işaret eder.

Rüyada selde sürüklenmek gördüyseniz:

  • İçinize kapanık, utangaç tavrınız yüzünden bir türlü sevdiğiniz kişiye açılamıyorsunuz.

Rüyada selde sürüklenmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde sel görmek güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada selde çocuğunu kaybetmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada evini sel bastığını görmek sabrını zorlayacağına, rızkının çoğalacağına delalettir.

Rüyada sel suyunda boğulmak aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sel gibi su görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına tabir olunur.

Rüyada selde kaybolmak çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, afiyette giden düzeninden olacağına delalettir.

Rüyada selden kurtarmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments