Rüyada parfüm kokmak

Rüyada parfüm kokmak sevinçli bir haber alınacağına, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, başarılarının daim olacağına, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine rivayet eder.

Rüyada parfüm kokmak gördüyseniz:

  • Başarı elde edeceğiniz konularda sizi engellemeye veya yanlış yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada parfüm kokmak atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada ağzı soğan kokmak işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, kazancın katlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz kokmak maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakları kokmak ümitlerinin son bulacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada nefesi kokmak iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Rüyada soğan kokmak sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına alamet etmektedir.

Rüyada mis gibi kokmak karşısına iyi insanların çıkacağına, asla harama bulaşmayacağına alamet eder.

Rüyada güzel kokmak keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments