Rüyada temiz berrak su içmek

Rüyada temiz berrak su içmek iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, bereket ve huzur getireceğine, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada temiz berrak su içmek gördüyseniz:

  • Değişimden hoşlanmıyor ya da değişikliğe karşı çıkıyor olabilirsiniz.

Rüyada temiz berrak su içmek ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz ve berrak su görmek hayırlı yollar keşfedeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına delalet eder.

Rüyada berrak temiz su görmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz berrak su görmek uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına delalet eder.

Rüyada temiz berrak suya girmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada berrak ve temiz su görmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına delalettir.

Rüyada berrak su içmek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, edilen duaların allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz su içmek malının, parasının ve makamının artacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments