Rüyada berrak ve temiz su görmek

Rüyada berrak ve temiz su görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada berrak ve temiz su gördüyseniz:

  • Bazı kazançlarınız olabilir veya farklı yerlerden para alabilirsiniz.

Rüyada temiz berrak su içmek son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada berrak ve temiz su görmek hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada berrak temiz su görmek kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine alamet etmektedir.

Rüyada temiz berrak suya girmek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına delalet eder.

Rüyada temiz ve berrak su görmek gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz berrak su görmek eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada temiz ve berrak suda yüzmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada temiz berrak suda yüzmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments