Rüyada temiz berrak su görmek

Rüyada temiz berrak su görmek eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına delalettir.

Rüyada temiz berrak su gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizde aşırı derecede bencil davranmaktasınız.

Rüyada temiz berrak su içmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada berrak ve temiz su görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada temiz ve berrak su görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz berrak su görmek yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, kısmetsizlik yaşayacağına işaret eder.

Rüyada berrak temiz su görmek çekilen zahmetin çoğalacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada temiz berrak suya girmek işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada temiz ve berrak suda yüzmek kazancın büyük bir kısmının allah yolunda kullanılacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine rivayet eder.

Rüyada temiz berrak dere görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments