Rüyada berrak su içmek

Rüyada berrak su içmek rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, işlerin yakın zamanda bozulacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, malvarlığının çok daha artacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına delalettir.

Rüyada berrak su içmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size olan aşırı ilgilerinin veya misafirperverliklerinin gizli bazı nedenleri olabilir.

Rüyada berrak su içmek belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine işarettir.

Rüyada temiz berrak su içmek sıkıntılarını bir köşeye atacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada berrak suyun aktığını görmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada berrak sıcak su görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine tabir olunur.

Rüyada berrak su içinde yürümek hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada temiz ve berrak su görmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada berrak suya batmak malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyuda berrak su görmek daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments