Rüyada televizyonda haber görmek

Rüyada televizyonda haber görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada televizyonda haber gördüyseniz:

  • Biraz daha ihtiyatlı davranmalısınız.

Rüyada televizyonda haber görmek yepyeni projelerle uğraşacağına, ağlayacağına, strese gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada televizyon izlemek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine delalet eder.

Rüyada kendini televizyonda izlemek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada antika televizyon görmek olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada televizyon sehpası görmek herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, kendisini işine vereceğine alamet eder.

Rüyada yeni bir televizyon almak maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, hakkında iyi yorumlar yapılacağına delalettir.

Rüyada televizyonda film izlemek rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle televizyon izlemek hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments